Taller de teatre en anglès

 

27 de març de 2020

PRIMERA PEÇA del taller de teatre virtual

Tribut al dia mundial del teatre

Primera peça del taller de teatre en format virtual dels alumnes de teatre del Grau d'Estudis Anglesos. Es tracta d'un primer experiment en què forçosament han hagut d'entrar els alumnes d'aquest curs a partir del decret d'estat d'alarma. Aparcant del tot el que havien treballat fins fa no res, aquest cop s'han endinsat en una manera totalment diferent de treballar, dins de les limitacions que un es pot perfectament imaginar, és clar,  i amb les circumstàncies familiars o domèstiques de cada participant. Tot plegat un treball que vol homenatjar aquest Dia Mundial del Teatre tan peculiar i sentit que es viu enguany.

Prescriptive Humour

19 d'abril de 2020

SEGONA PEÇA del taller de teatre virtual

En aquesta segona peça es canvia de registre radicalment, i opten sobretot per experimentar una de les constants de tots els espectacles de cada any, tinguin el format que tinguin: l'humor, ni que sigui en petita dosi. Per tant, malgrat (i, alhora, precisament degut a) tot el que ens envolta, en aquesta representació ens conviden a un petit experiment en clau de comèdia.

 12 de maig de 2020

TERCERA PEÇA del taller de teatre virtual

Després de flirtejar amb Shakespeare i amb el(s) gènere(s) de la comèdia en les dues entregues anteriors, veureu que en aquesta peça trepitgen el territori del teatre polític o compromès.

Sota el títol Shakespeare-Orwellià de BRAVE SICK WORLD, el vídeo conté 4 peces independents: la primera té el to i forma propis del "Kabaret" (cabaret polític), i que alhora dóna cos dramàtic a un exercici actoral de teatre físic fet a partir de la imitació d'animals; la segona explora el relat distòpic des del registre dramàtic i naturalista; i la tercera i la quarta són una síntesi de llenguatges artístics que acostumen a experimentar els participants cada any en els tallers d'una manera o altra, però dins del context temàtic i "inevitable" d'aquesta sèrie de peces.

Two Minutes of Glory

16 de juny de 2020

QUARTA PEÇA del taller de teatre virtual

Darrer vídeo del taller escènic de teatre virtual. Sense defugir les circumstàncies històriques, aquesta peça torna a un caràcter més festiu després del darrer capítol, i sobretot, s'ha volgut tancar el semestre amb esperança i, alhora, oferir als estudiants una 'cerimònia de graduació' del tot especial amb la presentació de la peça titulada "TWO MINUTES OF GLORY"

Mostra de teatre de les arts escèniques 2019

Representació de l'obra de teatre 'Life is for the Living' al Teatre Municipal de l'Escorxador

13 d'octubre de 2019